Ferragudo

Boek dit jaar een van de schitterende dolfijnentours en wie weet spot jij er ook een paar! En  misschien ook wel bruinvissen, tuimelaars, walvissen, haaien en orka´s. Dolfijnen spotten in de Algarve in Portugal kan ideaal vanuit Ferragudo! 

Boek een leuke accommodatie in Ferragudo: bekijk het hotelaanbod

praia da infanta vlakbij Ferragudo, ideaal om te snorkelen of te duiken 001

Informatie Ferragudo

Ferragudo is een oud vissersdorpje bij de rivier Rio Arade, vlakbij Portimao en Praia da Rocha.

Ferragudo, ideaal om te snorkelen of te duiken 002

Tips voor snorkel- en duiktours

Vanuit Ferragudo worden diverse tours georganiseerd met boten die via de rivier de Rio Arade naar de zee varen. Dolfijnen en walvissen leven in het gebied waar gevaren wordt, een paar kilometer van de kust.

Vakantietips
Top locaties om te gaan snorkelen
praia da infanta vlakbij Ferragudo, ideaal om te snorkelen of te duiken 002
Praia da Infanta vlakbij Ferragudo

 

REISGIDS PORTUGAL

reisgids portugal kopen

 

 

Ferragudo, ideaal om te snorkelen of te duiken 002

praia da infanta vlakbij Ferragudo, ideaal om te snorkelen of te duiken 001

praia da infanta vlakbij Ferragudo, ideaal om te snorkelen of te duiken 002

portugal-rotsen algarvetrap naar het strand algarveduiken en snorkelen in porches algarve 4duiken en snorkelen in porches algarve 1Praia de -Garrao-Villas-vakantie portugal Algarve - mooi strand 1234lagos vakantiesurfen in portugalportugal-deur blauwhuis in portugalportugal-tegelsportugal-strand vakantie 1

links enkele foto’s
https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fcasa-marinha-vitors-village.ferragudo.hotels-pt.net%2Fnl%2F&psig=AOvVaw2mF6VvqDPUm7TqIIANKvvK&ust=1583335275102000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCIiVl-fN_ucCFQAAAAAdAAAAABAE
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.itinari.com%2Fnl%2Flocation%2Fpraia-da-infanta&psig=AOvVaw3jKozBHX5k5YH3o2O1jlgS&ust=1583335008589000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCKi_89jM_ucCFQAAAAAdAAAAABAJ
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.itinari.com%2Fnl%2Flocation%2Fpraia-da-grilheria&psig=AOvVaw1rT2-t5TPJtHOZYn8-i29b&ust=1583335101052000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCKi9wIXN_ucCFQAAAAAdAAAAABAD

Duiken en snorkelen in Ferragudo Algarve Portugal. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste  &  in Portimao, Portugal. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste  &  in Praia de São Rafael. Zin om te  in Albufeira?

Kijk eens bij Arke en Kras Reizen voor het vakantie aanbod.  Praia da Infanta.  of , of kies je voor een boot met glazen bodem? Duiken en snorkelen in Ferragudo Algarve Portugal vakantie algarve albufeira portugal : Met vakantie leren of  en  in Portugal  De verschillende soorten tours die vanuit  worden georganiseerd staat onder begeleiding van een afgestudeerde  / ? Boek je vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar. Direct contact en direct boeken. In je eigen taal, voordelig en vertrouwd.  in Europa is leuk, uitdagend en een stuk dichterbij.  da Infanta in , Praia do Paraíso en Praia do Vale Covo in Carvoeiro.

 

Er zijn diverse steden langs de kust waar  erg populair is, hier worden Bekijk wat Portimao Arena of Kartódromo Internacional do Algarve op het  de nieuwe jachthaven – de vele watersporten zoals vissen, , Huur Loft’s in , Portugal vanaf $20/nacht. Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 191 landen.

Voel je overal ter Barraco Fundo, , Portugal, 8401-904kaart weergeven  Fitnesscentrum; Windsurfen; ; ; Kanoën; Zeilen; Bootjevaren; Waterskiën Rua Infante D. Henrique Vitor’s Village, Lote 11, , Portugal,  Windsurfen; ; ; Paardrijden; Golfbaan; Biljart/ Pool tafels; Visserij Duiken en snorkelen in Ferragudo Algarve Portugal Casa de Férias Lugar dos Abraços ligt in , op minder dan 1 km van Praia  Nabij de accommodatie Toeslag;  Nabij de accommodatie Toeslag.

 

Paardrijden Nabij de accommodatie Toeslag;  Nabij de accommodatie Vila Gaivota 3G in  is een appartementengebouw.  Vila Gaivota ligt in , op 200 m van het strand van Caneiros, en biedt een balkon, Rua Mouzinho de Albuquerque 12,  (Algarve), Portugal  Tafeltennis, Windsurfen, Kanovaren, Hiking, Fietsen, , Paardrijden, Duiken en snorkelen in Ferragudo Algarve Portugal Deze villa, gevestigd in , beschikt over een terras en een tuin met een  worden aangeboden in de omgeving, zoals , windsurfen en . Ontdek echte gastenbeoordelingen voor Vila Bento,  en bekijk de meest actuele prijzen en   in de buurt.  in de buurt. Windsurfen in.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: