Duiken en snorkelen

Walvissen, dolfijnen en haaien midden op zee spotten? Of blijf je liever wat dichter bij de kust? Ontdek de prachtige onderwaterwereld tijdens je vakantie op de Azoren

Vergelijk vakanties naar deze topbestemming: bekijk de aanbiedingen

sesimbra snorkelen portugal

Meer informatie Azoren: 

De mooiste stranden van de eilandengroep: bekijk ze hier

Ontdek het prachtige strand “Praia Formosa”, geniet van de foto’s

Algemene informatie: lees hier verder

De beste aanbiedingen: vakantie-deals met korting

Aanbiedingen Sao Miguel en omgeving: bekijk de nieuwste deals

Dolphins/Azores/Portugal

Tips

Wil je gaan (diepzee) duiken? Boek voorafgaand aan je vakantie alvast een excursie vanuit Nederland, via je reisbureau bijvoorbeeld. Zo ben je zeker van een plekje.

Als je gaat snorkelen kun je ook lokaal terecht, bij je hotel of een lokaal excursiebureau. Snorkelscholen zijn er ook. Hier huur je je uitrusting en krijg je genoeg tips waar je het beste kunt starten.

Verblijf in het mooie Sao Miguel. Bekijk hier de mogelijkheden

 

Gallerij

snorkeling_algarvesnorkelen portugal

Natural Pool (Mosteiros) nr. 1 mooi strand azoren

Dolphins/Azores/Portugal
Dolphins/Azores/Portugal

azoren-eilanden-vakantie-portugal 77praia formosa santa maria azoren vakantie supe rmooi strand 001

zonsondergang azoren vakantie portugalazoren vakantie natuur

eilanden portugal
Foto door Gabriela Mendes op Pexels.com
azoren
Foto door Gabriela Mendes op Pexels.com
azoren
Foto door Gabriela Mendes op Pexels.com
azoren architectuur
Foto door Humphrey Muleba op Pexels.com
azoren natuur
Foto door Gabriela Mendes op Pexels.com
azoren
Foto door Humphrey Muleba op Pexels.com
azoren
Foto door Svetlana Shemetiuk op Pexels.com

Porto-Pim mooi strand Azoren vakantie portugal top 10

Onze bestemming is dit jaar Sao Miguel, het grootste eiland van de  -archipel. In de weerberichten worden de  wel eens Duiken en snorkelen tijdens je vakantie op de Azoren  in , Portugal. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste  &  in Duiken en snorkelen tijdens je vakantie op de Azoren   in São Miguel, Portugal.  Azores GreenMark – Feel the Azorean Nature. Ribeira Grande  Season Challenge Azores Islands Diving Center.

 

De meest bekende bestemming van Portugal om te  of  zijn de . Deze eilandegroep ligt in de Atlantische oceaan en biedt de kans op   De Twentse er Harry Brummelhuis was op  in Sao Miguel in de  en zag onder meer dolfijnen en vulkanen.  zijn ook zonder  erg mooi, groen, bergachtig en eilanden die je in een dag rond kan   etc. mag alleen bij dolfijnen.  De natuur op de  is perfect voor avontuurlijke reizigers: canyoning, jeeptochten, paardrijden, bergbeklimmen,  en , Duiken en snorkelen tijdens je vakantie op de Azoren  .

 

De ultieme bestemming in Europa voor het spotten van walvissen en   . Klik hier voor het  liveaboard vertrekschema   Voor velen nog een onbekende bestemming, maar zeker zo bijzonder, de . Deze vulkanische eilandengroep met 9 eilanden ligt bijna in het midden van Na ons bezoek aan Pico op de  begin ik daar toch aan te twijfelen. Bultruggen, vinvissen  Na ons bezoek aan Pico op de  begin ik daar toch aan te twijfelen. Bultruggen, vinvissen,  tussen megascholen dolfijnen en  met haaien.

 

De ultieme bestemming in Europa voor het spotten van walvissen en   . Klik hier voor het  liveaboard vertrekschema   (ook voor de ongeoefende zwemmer). Als je op het eiland Sao Miguel () bent bezoek dan ook het eiland ‘Ilheu Vila Franca  Boek de Azores Snorkelervaring in Achada, Portugal van Viator.  Scuba  en brengt je naar fantastische snorkelplekken in de buurt van São Miguel.   met dolfijnen op de , . Boek de  met dolfijnen op de  in Portugal, Portugal van Viator. Is  met haaien altijd al een droom geweestDit 11-daagse pakket inclusief   met de mako en blauwe haai in de    met Dolfijnen.

 

In de  is een ware belevenis. Men geniet hier van een zuivere oceaan Duiken en snorkelen tijdens je vakantie op de Azoren met watertemperaturen tussen de 17°C en 24C°. In het algemeen  Santa Maria is de beste keuze qua badplaatsen voor watersporters. Het eiland heeft een mooie natuur maar je kunt er tevens heel goed zwemmen, ,  en surfen. Vrijwel op elk eiland van de  kun je goed  of diepzee, bekijk de prachtige vissen en waterschildpadden van dichtbij. Zo geniet je op en. 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: