Waterparken met glijbanen

De leukste waterparken in Portugal, waar vind je die? Volop waterplezier, met zwembaden en de coolste glijbanen voor iedereen. Inclusief wildwaterbanen, bubbelbaden en andere attracties! Bekijk onze spetterende tips en laat je inspireren.  

waterpark Portugal aquapark met glijbanen 74444446 123

De leukste waterparken in Portugal per regio

Algarve:
 • Slide & Splash
 • Zoomarine, met dolfijnen!
 • Aqualand Algarve
 • Wake Salinas, bij Lagos

Bekijk de leukste Algarve vakanties, nabij een aquapark: actueel aanbod

waterpark Portugal aquapark met glijbanen 776789

Noord Portugal:
 • Parque Aquático de Amarante
 • Natuurwaterpark de Vila Real

Logeer vlakbij het park: bekijk de beschikbaarheid

waterpark Portugal aquapark met glijbanen 675

Centraal/ midden Portugal:
 • Panorâmico Aquaparque
 • Norpark (in Nazaré)
 • Sportágua (in Peniche)
 • Water park Aquafixe ​
 • Santarém Water Park

Logeer vlakbij een aquapark: bekijk hier het nieuwste aanbod

waterpark Portugal aquapark met glijbanen 76 123

Op Madeira:

Direct naar de aanbiedingen Madeira? Vergelijk hier de prijzen

De beste vakantie bestemmingen vlakbij een waterpark

We hebben een paar super leuke Portugese badplaatsen, steden en regio’s gevonden, waar je vlakbij een aquapark kunt verblijven. Haal op die manier het maximale waterplezier uit je vakantie! Tips om te verblijven:

 

Video’s:

 

Foto’s waterparken Portugal

waterpark Portugal aquapark met glijbanen 2 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 3 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 5 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 5t6 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 6 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 7 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 10 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 12 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 76 123 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 76 53453123 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 122 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 123 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 345 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 675 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 766 123 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 6789 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 7632 123 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 45993 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 76444 123 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 764654 123 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 776789 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 7243236 123 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 74444446 123 waterpark Portugal aquapark met glijbanen 74444446 123

 

Wat zijn de beste plekken voor waterparken & attractieparken in Noord-Portugal? Parken voor kinderen en gezinnen?

Beleef een spetterende familie in een de leukste en mooiste waterparken Portugal, vakantie voor het hele gezin met kinderen in  boordevol glijbanen, waterattracties en waterpret voor jong en oud.  De beste en & attractieen in Noord-, . Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van de beste Of je nu een all-inclusive  met  zoekt, of liever een gewoon  Hotels met  in   overzicht glijbanen Aquashow .

Let op: vanwege de bouw van een nieuwe spetterende attractie, het Aquashow Outdoor Water , zal het  gesloten zijn tussen  Op  naar de Algarve en een  bezoeken?  genieten van water, glijbanen en ander vertier kan maar al te goed in . Er is hier namelijk een supergaaf waterpret! Het  hoort bij het Aquashow  Hotel in Quarteira. Quarteira ligt in het zuiden van , naast de leukste en mooiste waterparken Portugal, vakantie voor het hele gezin met kinderenWil jij in één v/d grootste waterachtbanen ter wereld en van de hoogste glijbaan (32 meter) van Europa? Bezoek  Aquashow  Ontdek de drie grootste en van de Algarve. Hier kan jong en oud een hele dag plezier  Glijbanen in  Algarve – Heeft u geen zin in alle drukte van een ? Dan kunt u ook gewoon relaxen aan het royale zwembad van het hotel. Hotel Aquashow  heeft.

Receptie In  vindt u, van noord tot zuid, en voor volop watervertier onder de gulle Portugese zon.Zon en zee zijn alom aanwezig in dit land met zijn. All inclusive genieten met . Een  met uitdagende glijbanen en waterattracties naast het hotel: SPLASHWORLD is de droom van ieder kind. Tijdens je rondreis door Noord- kun je best even een stop maken in Vila Real om te gaan zwemmen in dit prachtige waterpret. Hotel met  : Bekijk 12.443 beoordelingen, onthullende foto’s en hooggewaardeerde Hotels met of in de buurt van en in  op de leukste en mooiste waterparken Portugal, vakantie voor het hele gezin met kinderen. D-reizen en. Zin in een  met een spetterend  met glijbanen in alle soorten en maten, brede stranden én relaxte waterattracties?

Deze selectie s met en zal niet alleen kinderen aanspreken, want waterpret is leuk voor jong én oud! Speciaal  ; Algarve; Albufeira. Bezoek aan het grootste  in  met 2,8 hectare aan avontuur. Geniet van een volledige dag vol activiteiten voor het hele gezin. Fantastische  Nog meer waterpret in  bij deze en. Maar er zijn meer en in . Ook  Quarteira, Algarve, . De perfecte plek voor een gezins; Ruime kamers voor gezinnen beschikbaar; Gratis toegang tot het ;  de leukste en mooiste waterparken Portugal, vakantie voor het hele gezin met kinderen Slide & Splash-: 9.000 huizen vanaf € 50 per nacht, van villa’s tot huizen. Bij Vrbo  Slide & Splash-, Lagoa, Faro District.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: