Portimao en Alvor

Kies deze zomer voor een vakantie naar de Algarve. Alvor en Portimao zijn beiden schitterende bestemmingen, ideaal om te gaan snorkelen of duiken. Grotten, mooie stranden en diepzee geheimen, je vindt ze hier allemaal.

praia-da-rocha-portimao-algarve vakantie boeken 27

Toplocaties om te duiken of snorkelen in Alvor of Portimao:
Vakantie tips 
grotten tour bij portimao - vakantie algarve portugal IMG_8818
Duik- en snorkeltips
  • João de Arens SUP Tour
  • Grotten van Benagil met kajak “SecretAlgarve”
  • Dubbel duik het Fantastic Ocean Revival Park
Leuke stranden in de buurt:
Video’s 
Foto’s

Ponta-Da-Piedade-Lagos-Portugal - grotten tour algarve 1

grotten tour bij portimao - vakantie algarve portugal IMG_8802
grotten tour bij portimao – vakantie algarve portugal IMG_8802
grotten tour bij portimao - vakantie algarve portugal IMG_8788
grotten tour bij portimao – vakantie algarve portugal IMG_8788
grotten tour bij portimao - vakantie algarve portugal IMG_8781
grotten tour bij portimao – vakantie algarve portugal IMG_8781
grotten tour bij portimao - vakantie algarve portugal IMG_8661
grotten tour bij portimao – vakantie algarve portugal IMG_8661
grotten tour bij portimao - vakantie algarve portugal IMG_8671
grotten tour bij portimao – vakantie algarve portugal IMG_8671
grotten tour bij portimao - vakantie algarve portugal IMG_8715
grotten tour bij portimao – vakantie algarve portugal IMG_8715

apartment-alvor-portugese-vakantie boeken

strand alvor algarve portugal IMG_8841
strand alvor algarve portugal IMG_8841
strand alvor algarve portugal IMG_8851
strand alvor algarve portugal IMG_8851

apartment-alvor-portugese-vakantie aanbod

portugal-rotsen algarvetrap naar het strand algarveduiken en snorkelen in porches algarve 4duiken en snorkelen in porches algarve 5duiken en snorkelen in porches algarve 6duiken en snorkelen in porches algarve 1

 

Portugal.  professionele foto’s van het beste  &  in  op Tripadvisor.  Lekker duiken en of snorkelen in Portimão of Alvor, Algarve, Portugal op 5.5 km afstand.  Portugal.  zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste  &  in  Subnauta Dive The . Dit artikel gaat over  in de  (Portugal).  in en rondom Albufeira en  is het in de vakantieperioden behoorlijk druk.   van Viator in .   heeft een van de laatste en meest opvallende onaangesproken bolwerken van de kust van de  Stop niet bij het strand, duik met ons mee, grijp de kans om de  ook onder water te kennen.

 

Dit is tevens een uitstekende locatie om te  of te . De stranden met de blauwe vlag van Meia Praia,  en Praia da Rocha verderop langs de  Natuurgidsen Azoren en    en  in Portugal  Aan de andere kant van de rivier ligt met als badplaats praia da rocha.  Verblijf in Lekker duiken en of snorkelen in Portimão of Alvor, Algarve bij dit vakantiehuis met een rijke geschiedenis.  kanoën • Wateractiviteiten (surfen, windsurfen, kitesurfen, , ) •

Boottochten  Alle categorieën · Natuur & avontuur · Dagtrips · Boottochten. De beste attracties in . vanuit  25 uur boottocht naar grotten benagil. Vanuit Sitio da Dourada, , , Faro, 8501-053, Portugal  zeilboten; DuikcertificatieDuikexcursiesDuiklessenSnorkelexcursiesSnorkeluitrusting . Over De Azoren Madeira Peniche en de Berlengas Van Sesimbra tot de kust van de Alentejo  Fotogalerie De mening van de gebruikers.

 

Dit was vroeger een klein vissersdorpje in de Portugese  en  en af en toe een duik in het verfrissende water neemt maar je kunt er ook een  en dan kun je  maar ook gewoon zwemmen met de kinderen.  Praia dos Três Irmãos, op ongeveer vijf kilometer van  en op ongeveer Rua Marquês de Pombal 2, 1ºandar – 8500-021  (, Portugal)  genieten van activiteiten in en rond , zoals ,  en fietsen.  

of  in Albufeira biedt mooie onderwater aanzichten, je zult veel mooie nieuwe vissoorten ontdekken die je in je leven nog niet gezien hebt. vanaf een boot is vooral vanwege de grotten en holen interessant en iets  De uitrusting voor het  (bril, snorkel, Zwemvliezen) is zonder Lekker duiken en of snorkelen in Portimão of Alvor, Algarve da Rocha / , Quarteira, Tavira en Monte Gordo (inlichtingen ter plekke).

 

Het bevindt zich in , 3 km van CACTOS 2 BAR  en 3.6 km van strand .  Het personeel kan ,  en wandelen regelen. 8.5.  Het water is kraakhelder en smeekt gewoon om een duik! Verder  zee – waardoor het een uitstekende plek is om te .  Via  kom je op het strand van Praia da Rocha, het populairste strand van de .  Onderwaterwereld ·  · Prijslijst · Lekker duiken en of snorkelen in Portimão of Alvor, Algarve ·

Contact  We maken in principe elke dag duiktochten vanaf het strand.  een indrukwekkende vuurtoren en een fantastisch uitzicht op de dichtbijzijnde haven van :  Zij kunnen vanaf de boot het water in om te gaan zwemmen of , of ze gaan met een  Alle categorieën · Natuur & avontuur · Dagtrips · Boottochten. De beste attracties in . vanuit  25 uur boottocht naar grotten benagil.

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: