Carvoeiro beach

Het wordt nu echt eens tijd om je strandvakantie in Portugal door te brengen! Portugal is voordelig, zeer gevarieerd, heeft een mooie natuur, veel zon, een kristalheldere zee en de mooiste stranden. Dus kom naar Carvoeiro en breng een bezoek aan Carvoeiro Beach.

carvoeiro IMG_8395

Waarom:

Als je in deze plaats logeert heb je behalve het strand in de nabije omgeving heel veel om te zien en te doen, van quads huren tot jetskiën, een bezoek aan een waterpretpark of een piraten-boottocht. Teveel om alles op te noemen.

 

Waar:

Carvoeiro (foto’s) ligt helemaal onderin Portugal in de regio Algarve, tussen de plaatsen Albufeira (19 km) en Lagos in (17 km).

 

Om en nabij:

Dit strand bevindt zich in een baai van het centrum van een gezellig en authentiek vissersdorpje. In de baai liggen veel boten voor anker die te huur zijn, het is erg leuk om deze een dag te huren en zo stranden en grotten te bezoeken die alleen via de zee bereikbaar zijn. Aan beide uiteinden is het strand omgeven door kliffen.

Het is een niet heel groot zandstrand maar is heel gemakkelijk te bereiken, er is voldoende parkeergelegenheid. Het kan hier zomers gezellig druk zijn. Er zijn douches en toiletten, er is strandbewaking en er zijn veel restaurantjes en bars. In de zomermaanden heeft dit strand bewaking.

 

carvoeiro vakantie algarve portugal IMG_8403

Klimaat:

Doordat dit strand erg zuidelijk ligt en daarbij nog eens beschut ligt door de kliffen kun je hier al vroeg in het jaar zonnebaden, in april is het al 20 °C, in augustus loopt het op tot boven de 30°C en ook in het najaar is het genieten, in oktober is het nog 22 °C.

 

Populaire accommodaties:

  • Bekijk hier het overzicht van de leukste accommodaties, incl. vlucht

 

Zoek, vergelijk en boek:

  • Zelf vergelijken bij een van deze voordelige reisaanbieders:

 

carvoeiro vakantie algarve portugal IMG_8402

TIPS:

  • Neem een nieuwe reisgids mee:
Capitool reisgids Portugal

 

 

Foto’s:

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: