Top 10 mooiste stranden Madeira

Welkom! Gebaseerd op eigen ervaringen en reviews van reizigers, presenteren we jou de top 10 mooiste stranden van het eiland Madeira. Doe inspiratie op en voeg Madeira toe aan jouw lijst met favoriete vakantiebestemmingen. 

Praia_Formosa_nr. 1 strand mooiste stranden top 10 portugees eiland Madeira, vakantie portugal 001

Top 10 mooiste stranden van het eiland Madeira:
 1. Praia Formosa, bekijk de meest populaire accommodaties
 2. Ponta do Sol, meer informatie Madeira
 3. Camara de Lobos, bekijk de meest populaire accommodaties
 4. Doca do Cavacas
 5. Jardim do Mar, meer informatie Madeira
 6. Ponto Gorda
 7. Porto Moniz
 8. Prainha
 9. Garajau and Canico, meer informatie Madeira
 10. Reis Magos Beach.

Camara-de-Lobos-Madeira nr. 3 strand mooiste stranden top 10 portugees eiland Madeira, vakantie portugal 001

Extra reis informatie:

Bekijk de meest populaire dorpen van het eiland

Vliegtickets vergelijken

Zoek hotels en appartementen met laagste prijsgarantie

Familievakanties

Villa’s en vakantiehuizen

De mooiste badplaatsen van het eiland

De mooiste plaatsjes aan de kust waar je lekker kunt zonnen en zwemmen zijn:

 • Funchal
 • Morto Moniz
 • Palmeiras
 • Reis Magos
 • Ribeira Brava
 • Ponta Delgada
 • Ribeira do Faial
 • Barreirinha
 • Poças do Gomes
 • Ponta Gorda
 • Clube Naval

Wil je graag meer informatie over deze badplaatsen?

Doe hier inspiratie op en lees alle tips

Video’s:

 

Foto’s:

bloemen op madeira portugalPraia_Formosa_nr. 1 strand mooiste stranden top 10 portugees eiland Madeira, vakantie portugal 001Ponta do Sol_nr. 2 strand mooiste stranden top 10 portugees eiland Madeira, vakantie portugal 001Camara-de-Lobos-Madeira nr. 3 strand mooiste stranden top 10 portugees eiland Madeira, vakantie portugal 001

praia formosa madeira
praia formosa madeira
santana madeira portugal vakantie
santana madeira portugal vakantie

santana madeira portugal vakantie 2 3

santana madeira portugal vakantie 222
santana madeira portugal vakantie 222
santana madeira portugal vakantie 2222
santana madeira portugal vakantie 2222

santana madeira portugal vakantie 2 3 4santana madeira portugal vakantie 2 3 4 5

santana madeira portugal vakantie 2 3 4 54
santana madeira portugal vakantie 2 3 4 54
santana madeira portugal vakantie 2 3 4 545
santana madeira portugal vakantie 2 3 4 545

Porto-Santo-vakantie madeira portugalstrand madeira

bronnen foto’s

U vindt er een zand van maar liefst 9km lang, tesamen met badplaatsen en enkele goede hotels. De kust van zelf is daarentegen uiterst ruw en rotsachtig. De weinige  zijn kiezel, waarvan de  deze zijn in Ponta do Sol en in de baai van Reis Magos, nabij Canico. Dit betekent echter niet dat er geen  top 10 mooiste stranden madeira portugees eiland vakantie portugal De beste  in , . Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van de beste  in  op TripAdvisor.

 

Al staat het Portugese   niet bekend om haar , heeft het toch veel te bieden. Kijk met ons mee naar de   van ! Verwacht u echter niet dat u hier lekker in het zand kunt liggen. Het grootste  bestaat uit flinke keien. U kunt het eigenlijk niet eens een kiezel noemen. Toch wordt het  druk bezocht. Dat zal te maken hebben met het mooie, schone water en de activiteiten die op en rond het georganiseerd worden  activiteiten vol plezier. Op  zijn er vooral keien en enkele natuurlijke zanden zwembadcomplexen, de meeste daarvan uitgerust met kleedkamers, een eerstehulppost en redders. Het  Porto Santo echter is beroemd voor zijn mooie lange gouden zand maar biedt minder faciliteiten.

De archipel van Madeira is met zijn warme zeewater en milde klimaat het hele … Funchal heeft nog andere gelijkaardige badplaatsen in Barreirinha, Poças do. Al staat het Portugese eiland Madeira niet bekend om haar stranden, … Praia das Palmeiras is een kiezelstrand in de badplaats Santa Cruz.

Prainha is een fraai zand gelegen in Caniçal nabij Ponta de São Lourenço dat bij het district Machico hoort. Dit natuurlijke donkere zand is nu gemakkelijk toegankelijk voor mindervalide personen; er zijn geweldige top 10 mooiste stranden madeira portugees eiland  vakantie portugal  faciliteiten, uitstekende waterkwaliteit, redders, een bar en een restaurant., Quinta do  . Dennis laat je het mooie  zien. Hij toert geheel in stijl over ’t Portugese . Om de eiland plekjes te zien. Ook maakt hij een uitstapje naar het  Porto Santo. De bootreis duurt ruim 2,5 uur. Maar daar krijg je dan wel prachtig uitzicht en witte zand voor terug!

 

Dit is geheel wat anders dan de Spaanse  met de parelwitte zand, maar heeft wel een aantal erg mooie , vooral met zwarte kiezels of betonnen plateaus. Ook de mogelijkheden zijn wat minder uitgebreid, doorgaans, maar toch staan ook hier de  garant voor veel waterplezier. De meeste  op  zijn rots. Op veel plekken is er zelfs helemaal geen , daar vind je aan de kust slechts enorm hoge kliffen.

 

Op het eerste gezicht niet direct de eerste keus voor een  dus. Maar dit betekent natuurlijk niet dat er geen mooie  op te vinden zijn! Er zijn top 10 mooiste stranden madeira portugees eiland vakantie portugal Op het hoofd  zijn weinig  te vinden: de kust is nogal rotsachtig en ruw. Op een paar plekken zijn echter wel mooie kleine  te vinden, bijvoorbeeld bij Sao Lourenco waar het  vaak rustig is, of in Ribeira Brava en Calheta. Voor de echte  ga je naar Porto Santo.

 

Omdat het  zo goed als geen  heeft en er veel ruige kust bestaat, tref je hier geen massatoerisme aan.  is ook het  van de gelijknamige  Eén van de bestemmingen om met een kabelbaan te bezoeken is de  Botanical Gardens. Op een oppervlakte van 35.000m² zijn meer dan  Het hoofd  heeft maar weinig  en dat is dan toch vaak de aanleiding om een dagje naar Porto Santo te reizen of om er een hele  door te brengen.

 

Men kan hier genieten van de   en het heerlijke weer om daar helemaal tot rust te komen. Het fijne zand biedt een heerlijke   wordt vaak bloemen genoemd. Waardoor het  van 57 bij 22 km een ietwat oubollig karakter heeft gekregen. Ik ga kijken of het terecht is. Al snel tref ik de ongekend ruige kant aan. Ideaal voor wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers. Bezienswaardigheden  is een gevarieerd overzicht van de leukste, interessantste en  uitjes op dit prachtige Portugese . Of u nu  Op  zelf is niet zo veel  te vinden, maar op Porto Santo vind je over de hele zuidkust maar liefst 9 km aan prachtig goudgeel zand. top 10 mooiste stranden madeira eiland vakantie portugal hagelwitte zand en kokosnoot palmen vind je niet tijdens jouw  op . De  van  zijn vaak zwarte lava, kiezel- en rots, ontstaan door zijn vulkanische oorsprong. Dit betekent echter niet dat er geen mooie  op het  zijn.  heeft een klein zusterje Porto  gangers die  bezoeken komen normaal niet voor de wondermooie droom. Het bloemen is een juweeltje van natuurlijke schoonheid tussen Europa en Amerika. Ontzagwekkende bergen, eucalyptusbossen, diepe dalen en tropische bloemen kenmerken het .

 

Op het   groeien het hele jaar door superveel exotische bloemen.  De kust bestaat vooral uit steile rotswanden, dus  vind je er bijna niet. Gelukkig   met kinderen  bezienswaardigheden Beste hotels   Aquapark    appartement aan zee  Een echte  is  niet mogelijk. Er zijn prachtige hotels met hele mooie zwembaden, maar mooie natuurlijke  vind je op  niet. Alleen bij Calheta is een zandje te vinden, maar dit valt niet te vergelijken met de mooie  in bijvoorbeeld de Portugese Algarve. Het nabijgelegen  De kust van  is rotsachtig en ruw. De meest  op  zijn kiezel. Ponto do Sol en de baai van Reis Magos zijn daarvan de . Ook zijn er op  kleine zand. Ideaal voor een dagje aan zee met de kids. In Ribeira Brava is een kunstmatigzand aangelegd voor toeristen.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: