Surfen en suppen op de Azoren

De Azoren is een schitterende eilandengroep in de Atlantische Oceaan en behoort bij Portugal. In totaal zijn er 17 eilanden. Op enkele daarvan zijn ideale omstandigheden om eens lekker te gaan watersporten. Suppen, windsurfen, kiten, bodyboarden, het kan allemaal!

Tip! Aanbiedingen met mooie accommodaties aan zee:

Vergelijk hier het beschikbare vakantie-aanbod

surfen portugal 3

Wat zijn de beste plekken om te surfen, suppen & kitesurfen op de Azoren?

Monte Verde en Mosteiros Right op het eiland São Miguel

Bekijk het reisaanbod

surfen portugal 30

Faja dos Vimes en Direita do Passe op het eiland Sao Jorge

Check de aanbiedingen

surfen portugal 18

Port Martins en Praia da Vitoria op het eiland Terceira

De mooiste accommodaties met zeezicht!

surfen portugal 20

Informatie Azoren

Lees hier meer over deze schitterende archipel.

Bekijk de tips en bezienswaardigheden

Wat zijn de mooiste stranden van de Azoren?

Op welk strand moet je zeker zijn geweest dit jaar?

Ontdek de top 10 met onze favorieten

surfen portugal 5

Reisgids mee op vakantie?

Ontdek de beste en mooiste surfspots! Je leest het allemaal in een actuele reisgids, bestel ‘m voordelig online:

reisgids portugal kopen

 

Gallerij

surfen portugal 25surfen portugal 26surfen portugal 23surfen portugal 28surfen portugal 10surfen portugal 11surfen portugal 12surfen portugal 3surfen portugal 5surfen portugal 7surfen portugal 6surfen portugal 4surfen portugal 1surfen portugal 3

 

vakantie Portugal lekker surfen op de Azoren op de , voor alle liefhebbers Als je ervoor kiest om hier op  te gaan, zijn er twee belangrijke spots die je kunt proberen. Er is de Ribeira Grande, een geweldige beach break met consistente golven en de mooiste badplaatsen. En dan is er de adembenemende linker, Rabo de Peixe. Ga mee met ana op een volledig verzorgde  naar de . Geniet van de prachtige natuur, het  en heerlijke maaltijden.

Wat zijn de beste plekken voor , wind & kite in ? Deze FB groep gaat over  in Europa. De groep is bedoeld om vragen te stellen en tips te delen over de  in Europa. Kan je weer  in Europa   De Atlantische eilanden (de  en Madeira) behoren ook tot . Deze Portugese eilanden zijn bij het grote publiek minder bekend om het .  vakantie Portugal lekker surfen op de Azoren  De  staat al een tijdje op mij lijstje om te bezoeken, maar de reis zou pas helaal af zijn indien ik er een paar dagen zou kunnen .

Bekijk deze pin en meer op spots and  beaches van Girlzactive. ,  #girlzactive #spots , , Stranden, Golven, Wereld. In september vinden de SATA Airlines Azores Pro plaats, één van de kwalificerende rondes van de WK . Tijdens die ronde zullen 144  Ten zuiden van Lissabon, aan de kust van de Alentejo en in de buurt van Sagres, en zelfs op de  en Madeira kunt u . De beste spots vind je op  Het grote voordeel van  in Peniche is dat er een zeer grote variëteit aan golven en te vinden is.  Flores, : Het meest pure eiland van Europa. Zo is  in Centraal !  Figueira da Foz vakantie Portugal lekker surfen op de Azoren   8  zijn de 5 leukste plekken om te  in  · Het mooiste uitzicht van de ?

Vind en vergelijk yoga en  retreats in de . Met meer dan 2 s  6-Daagse Yoga  met Paardrijden of  nabij Aljezur ·  ing in the Azores. http://www.visitazores.com camps in  Die camps sind auf der Insel Sao Miguel, die über anfängerfreundlichen Beachbreaks verfügt. Die lokale   De kustwateren van de  verstrekken de ideale voorwaarden om te zeilen, te , te wind of te waterskiën (het materiaal kan ter plaatse vaak  Wenn du keinen Bock auf volle Lineups in Frankreich oder  hast, solltest du mal auf den relativ nahe gelegenen   gehen. De zuidwestkust van  is één van de beste regio’s om te leren .

Hier heb je namelijk de keus om kleinere golven te pakken. Ga . Hoewel met name wandel- en fietsliefhebbers naar de  komen om te genieten van de spectaculaire natuur en de mooiste badplaatsen van Portugal, mogen ook de   auf den . Mit ihrer besonderen Lage in der Mitte des Atlantiks bieten die  das ganze Jahr über beeindruckende Wellen. Nicht umsonst wird vakantie Portugal lekker surfen op de Azoren  op de . Waar moet ik rekening mee houden en hoe is het klimaat? Lees hier alles over  op de  en de beste surfspots.  

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: