Praia da Armona 

Wil je een vakantie lang genieten van zon, zee en strand zoals nooit tevoren? Boek dan vandaag nog je vakantie naar de Algarve en bezoek het strand “Praia da Armona”. 

  • Tip 1! Marina hotel inclusief huurauto, aanbieding
  • Tip 2! Verblijf in het mooie dorpje Tavira (foto’s) en maak een uitstapje naar Olhao, lees verder

Dit is zo’n mooi strand! het is eigenlijk het paradijs op aarde, er rijden geen auto’s en er is geen stress. Eindeloos wandelen, flamingo’s en dolfijnen spotten. Zwemmen, zonnen en heerlijk niks doen, je hoeft je hier niet te vervelen maar soms is vervelen ook wel eens fijn als je het hele jaar druk bent.

Waar:

Praia da Armona ligt op het eilandje Illha da Armona , 1 van de eilandjes dat deel uitmaakt van “Ria Formosa National Park“. Het ligt helemaal onderin Portugal in de Algarve en is alleen bereikbaar per boot vanuit Olhao.

  • Tip! Marina hotel inclusief huurauto, aanbieding


Op het strand:

Je kunt hier diverse sporten beoefenen, denk aan: windsurfen, zeilen, duiken en kanoën om maar wat te te noemen.  Op dit strand wappert de Blauwe vlag, er is strandbewaking, douches/toiletten en restaurant/bar. Er is een camping op dit eilandje.Het weer:

Van juni tot en met september, schommelt de temperatuur tussen de 26 en 30°C, maar ook in het voor-  en najaar kun je hier al genieten van het strand en de zee, de temperaturen liggen rond de 20°C in april en 24 °C in mei en oktober.

Vakantie boeken met korting:

  • Of bekijk en vergelijk zelf de top-aanbiedingen bij:

 

Tip: niet vergeten mee te nemen!

Capitool reisgids Portugal

Gallery:

bronnen foto’s:

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: