Portinho da Arrábida

Deze locatie voor je strandvakantie is één van onze favoriete plekken in Portugal. Zon, strand en een kristalheldere zee zorgen ervoor dat hier alle ingrediënten aanwezig die van je vakantie een onvergetelijke ervaring maken. Bezoek deze zomer ook het mooie strand Portinho da Arrábida!

Portinho-da-Arrábida-vakantie strand vlakbij Lissabon 2 kaart

Dit strand ligt in een mooie baai dichtbij het stadje Setúbal en op 45 minuten rijden van het vliegveld van Lissabon aan de andere kant van de rivier de Taag. Direct naast het strand vind je een pittoresk oud vissersdorpje en een fort uit de 17e eeuw, waar nu een oceaanmuseum gevestigd is. Deze plaats wordt gekenmerkt door de mooie kleuren van de zee, helder water en fijn wit zand.

Er is ontzettend veel te doen in de omgeving, diverse sporten zoals: duiken, zwemmen, kanoën, wandelen op de uitgezette wandelpaden van de berg Arrábida maar ook dolfijnen spotten. Je kunt naar het natuurpark, golfen en paardrijden. Mensen van alle leeftijd zullen zich hier uitstekend vermaken, ook een dagtocht naar Lissabon behoort tot de mogelijkheden. Er zijn bars en restaurantjes, je kunt parasols huren en er is strandbewaking.

 

Hotels

Er is een ruime keus uit hotels in de naaste omgeving en zelfs een camping praktisch op loofafstand van het strand.

 

Vakantie boeken

Hotel boeken

Vlucht Lissabon

 

Temperatuur

De gemiddelde temperatuur in maart is 18°C en in augustus rond de 30°C. Je kunt hier al vroeg in het jaar genieten van de mooie natuur en het strand.

 

Zoek, vergelijk en boek:

  • Zelf vergelijken bij een van deze voordelige reisaanbieders:

 

 

TIPS:

  • Neem een nieuwe reisgids mee:
Capitool reisgids Portugal

 

Gallery:

 

Bronnen foto’s:

trap naar het strand algarveportugal-deur blauwbloemen op madeira portugallogo reisnaarportugal.nl

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: