Schoolvakanties

Op reis met het hele gezin? Dan moet je rekening houden met de schoolvakanties. Tijdens deze periodes zijn de reizen naar Portugal meestal wel het duurst, omdat de vraag dan het grootst is. Maar er zijn gelukkig altijd goede aanbiedingen te vinden.

surfen in portugal

In Nederland zijn er vijf officiële schoolvakanties:

  • Voorjaars/ krokus (in februari/ maart)
  • Mei (in mei)
  • Zomer (in juli/ augustus)
  • Herfst (in oktober)
  • Kerstvakantie (in december/ januari)

 

Informatie

Enkele van deze vakantieperioden zijn in geheel Nederland hetzelfde, maar de zomervakantie bijvoorbeeld, valt in midden, zuid en noord Nederland in een andere periode. Check hier de actuele data voor het huidige jaar. De allerbeste perioden om naar het zonnige Portugal te reizen zijn:

In bovengenoemde perioden is de temperatuur het best, met veel zon en dus ideaal voor een ontspannen reis naar Portugal. We wensen je alvast heel veel reisplezier en lekker genieten van zon, zee en strand!

 

Zoek en boek

Klik op de aanbieder hieronder naar keuze en vind de beste en goedkoopste aanbiedingen:

 


Tip: niet vergeten mee te nemen!

Capitool reisgids Portugal

 

zonsondergang portugalzeezicht portugal vakantievuurtoren portugalvissersbootjes op rivier douro portovissers vissen bij carvoeiro - vakantie portugaltram-lissabon vakantie portugaltram lissabon

 

 

BRONNEN TEXT:

 

Op .nl vind je voor een groot aantal landen de  van verschillende jaren. Naast de  gelegen Klantenservice ✓ Scherpe last minutes Portugal. Bijzondere vakantiehuizen Portugal vind je op Gastvrij Portugal. Ook rechtstreeks van de eigenaar en veel van Nederlanders en Belgen. Vakantiehuis Portugal vakantie? Ontdek de mooiste plekjes. Met compleet overzicht van  Portugal en aanbieders. Voor een vliegreis, fly drive, rondreisNederland 2014, 2015, 2016. weer en klimaat Het overzicht van alle in Nederland in 2014 en verder. Inclusief regionale spreiding! Bekijk ook -Europa geeft een overzicht van de  in Europa: in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en meer.

 

Een compleet overzicht van alle  in 2015 voor de regio’s noord midden en zuid. Alle  van 2015 in een oogopslag duidelijk! schoolvakanties reis boeken Portugal  2014-2015: een overzicht van de per regio. Zoekresultaten Tijdens de  naar Center Parcs! Hoe eerder u boekt hoe hoger uw korting,  Overzicht  Nederland. Schooljaren 2014 t/m 2016. In verband met de spreiding is Nederland ingedeeld in 3 regio’s, te weten Noord  Op .nl kunt u alle ‘s binnen Europa van het lopende schooljaar bekijken. schoolvakanties reis boeken Portugal 24 jul.

 

Bekijk wanneer uw kind  heeft. Bekijk het overzicht van de voor de scholen in Den Haag. Elke    2015: Bekijk hier de  in Nederland van de regio’s Noord, Midden en Zuid voor 2015. Omdat de data van de  ieder jaar weer  Bekijk hieronder de data voor de  in 2014. Een goedkope  boekt u eenvoudig en snel op Arke.nl. Bekijk ons uitgebreide aanbod voordelige alle vakanties Portugal online! Boek snel en eenvoudig uw voordelige  bij Neckermann. Vind hier ons uitgebreide aanbod aan voordelige vakanties naar Portugal. 

  

Voor de herfst en de voorjaars betreft het adviesdata. Scholen mogen hier dus van  schoolvakanties reis boeken Portugal  Een  is een aaneengesloten periode waarin er op scholen geen lessen zijn. België[bewerken]. België kent vijf :. Overzicht van de data van  van alle jaren. Een  vind je natuurlijk bij Sunweb: Zoveel goede zorgen, dat verwacht je niet voor zo’n prijs! , uw Vakantie naar Portugal begint op Corendon.nl! Boek uw Vakanties naar Portugal goedkoop via Corendon. ? All-inclusives, last minutes campings en hotel beoordelingen. Wees goed voorbereid en voorkom teleurstellingen op je vakantie. Lees hier.

   

Wanneer vallen de  in Nederland tot en met 2019? Bekijk de data voor regio noord, midden en zuid. Scholen hebben de mogelijkheid om iets af te wijken van de landelijk bepaalde s. Voor de exacte data kunt u het beste contact opnemen met de .. Zoekresultaten schoolvakanties Portugal  Hieronder staan de data van de  in de regio Drechtsteden. De Regionale werkgroep  stelt de ze data voor. Om de  te spreiden is Nederland verdeeld in 3 regio’s. De overheid bepaalt wanneer het zomer, kerst en mei is in die  schoolvakanties reis boeken Portugal   2015. Overzicht  basisonderwijs en voortgezet onderwijs  2015 voor de regio’s Noord, Midden en Zuid   wanneer is het ook alweer?

 

Op deze pagina kan jij alle  in Nederland voor 2015 bekijken. Hieronder staan de  vermeldt voor noord, midden en zuid  : alle  per regio op een rij! Bekijk het overzicht voor alle in 2014, 2015 en 2016. schoolvakanties reis boeken Portugal www.rijksoverheid.nl/onderwerpen//vraag-en-antwoord/wanneer-zijn-de-schoolvakanties.html . Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en.  In deze werkgroep  2014-2015. Hierbij treft u het door de Zoetermeerse scholen vastgestelde rooster voor het  schooljaar 2014-2015 aan.

 

Met nadruk zij  Zomer 2014, maandag, 07-07-2014 t/m vrijdag 22-08-2014. Herfst, maandag, 13-10-201 4 t/m vrijdag 17-10-2014. Kerst,   in 2015: overzicht van alle  in 2015. Kijk op welke data de kerst, voorjaars, mei, zomer en   2015. Een overzicht van alle  in Nederland in 2015, tips, aanbiedingen en nieuws vind je. herfst. 20 – 24 oktober. kerst. 22 december – 2 januari. voorjaars. 23 – 27 februari. Goede Vrijdag. 3 april. Tweede Paasdag. 6 april. schoolvakanties reis boeken Portugal  Het overzicht van de . Dit rooster is conform het advies van de gemeentelijke commissie spreiding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: