Praia de Santa Marta

Hou je van afwisseling? Wil je graag nieuwe plekken zien en iedere keer een ander strand bezoeken en hou je van zon en zee, cultuur en natuur, sport en relaxen? Boek dan een vakantie naar Portugal en ontdek bijvoorbeeld het strand van Santa Marta! 

Aanbiedingen Cascais: bekijk het aanbod

praia santa marta cascais portugal kaart

Waar: 

Dit strand ligt in het centrum van Cascais. Cascais is een vrij grote plaats zo’n 25 km. van Lissabon verwijdert. Het is een leuke en gezellige plaats waar je veel hotels, restaurant en barretjes vindt. Het district van Lissabon biedt veel mogelijkheden om te sporten, om mooie natuur en cultuur te zien in de diverse authentieke plaatsjes en dorpjes.

Santa Marta strand portugal

Waarom dit strand:

Het is een heel bijzonder strand dat je zeker mee moet nemen in je ontdekkingstocht. Het is bijzonder omdat het vrij klein is en een intern strand heeft dat lager ligt dan de bebouwing en de straten. Over het strand/de zee loopt een brug waarvandaan je op dit strand kijkt.  Aan het uiteinde bovenop een oud fort staat een mooie vuurtoren die je ook kunt bezoeken en waarin een museum is gevestigd. Aan het begin vind je het fraaie gebouw “Condes de Castro Guimãres” waarin het museum/bibliotheek is gevestigd en kijkend naar de zee vind je het fraaie Santa Maria huis. Je begrijpt …  een strand omgeven door cultuur!

Aanbiedingen Cascais: bekijk het aanbod

 

Temperatuur

De temperatuur is hier ideaal, niet te heet in de zomer, zo rond de 28 graden in augustus en rond de 20 graden in mei. Actuele temperatuur

 

Vakantie boeken

Aanbiedingen vlucht + accommodatie: nieuw aanbod

Hotels vergelijken

 

Ontdek de omgeving

 

 

portugal-deur blauwportugal-strand vakantie 1

costa-de-caparica
Foto door Chedi Tanabene op Pexels.com
costa-de-caparica
Foto door Chedi Tanabene op Pexels.com
strand plezier portugal
Foto door Angelique Vugts op Pexels.com
Foto door Valdemaras D. op Pexels.com
strand trap portugal vakantie
Foto door Pixabay op Pexels.com

 

Bronnen foto’s

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: