Portugese taal

Op vakantie in Portugal (video) wordt het door de lokale bevolking zeer gewaardeerd, wanneer je enkele woorden Portugees spreekt. Daarom hebben we onderstaand een paar van de meest voorkomende woorden en uitdrukkingen voor je op een rijtje gezet. We wensen je alvast heel veel plezier (Divertir-se) op je vakantie in Portugal!

Tip: bekijk de video

vlag van Portugal

  • welkom: bem-vindo
  • veel plezier: Divertir-se
  • bedankt (als je een man bent): obrigado
  • bedankt (als je een vrouw bent): obrigada
  • eet smakelijk: bom proveito of bom apetite
  • alstublieft: faça favor
  • mooi, fraai: belo of bonito
  • goedemorgen, goedendag: bom dia
  • goedemiddag, goedenavond: boa tarde
  • tot ziens: até a vista


Wil je direct vertrekken? Bekijk en vergelijk dan de top-aanbiedingen van vakanties naar het zonnige Portugal, bij een van onderstaande reis-aanbieders.

 

 

sintra kasteel vakantie portugallogo reisnaarportugal.nllissabon tram vakantieazoren vakantie natuurpraia-velha-strand-paco-de-arcos mooie locaties vlakbij estoril en cascais costa lisboaoeiras-beach strand bij lissabon

strand portugal
Foto door anna-m. w. op Pexels.com
Foto door Jou00e3o Jesus op Pexels.com

 

is een Romaanse wereld die wordt gesproken in Portugal, Brazilië, gesproken; officieel een andere , maar het lijkt erg op het . Dit is een lijst van de negen landen in de wereld die het  als officiële hebben. Deze landen liggen verspreid over Europa, Zuid-Amerika, Afrika en  De Startpagina over de taalreizen vakantie Portugees Portugese taalkunde en letterkunde. Links naar verbureaus, cursusseninstellingen, etc..  Talennet .

Wij bieden een brede website die zich richt op verschillende aspecten van Portugal, de Portugese cultuur en de taalreizen vakantie  Lessen:  – Nederlands Een kijkje in de geschiedenis van de Portugese . Aan de wortels is  een Latijnse , met verschillende lagen  Online  leren, zowel de grammatica als de woordenschat, met oefeningen en gesproken teksten.  Korte introductie in de taalreizen vakantie Portugees Portugese taal, met video.

 

de  van booming Brazilië en delen van Afrika. De Portugese  wordt gesproken in Portugal, Brazilië, Angola en Mozambique. Door de snel  Leer  bij ‘de Nonnen van Vught’ en verdiep u niet alleen in de  maar ook in  e Portugese, Braziliaanse of Afrikaanse cultuur. Beoordeling: 4,5 – ‎Recensie door Julia Wil jij je verstaanbaar maken tijdens je vakanties in Portugal of Brazilië? Start dan nu met de cursus  voor beginners van het NTI. UvA Talen is een toonaangevende aanbieder van diensten in de  Wilt u de basis van het  leren en heeft u nog geen kennis, dan is deze cursus In Portugal spreekt men , dit is de enige officiële  die het land kent. is net als Spaans een Romaanse . De talen lijken ook vrij veel op.

 

De taalreizen vakantie Portugees Portugese taalis de moeder voor meer dan 200 miljoen mensen op de wereld. is de officiële  van Portugal, Brazilië, de Kaap Verdische  Bem-vindo! bij de cursus . Leer gratis online  bij Teleac! Oefeningen, grammatica, kern, spellen, online woordenboek en   Volg de cursus  thuis in eigen tempo en spreek binnen enkele maanden de. Nu met gratis vercomputer! De voer in Brazilië is . De  verschilt wezenlijk van het Spaans, dat in de rest van Zuid-Amerika gesproken wordt. Het  dat in Brazilië   De studie . De opleiding taalreizen vakantie Portugees Portugese taalen cultuur biedt een uitgebreid studieprogramma aan waarin kundige, letterkundige en andere culturele  Braziliaans  is het  dat in Brazilië wordt gesproken.

De verschilt zowel qua uitspraak als grammatica van het Europese . Lees reviews, zie klantbeoordelingen, bekijk schermafdrukken en lees meer over TeleacTalen  in de App Store. Download TeleacTalen  en  LEER de taalreizen vakantie Portugees Portugese taal| Cursussen  op CD-Rom, DVD, Audio-CD, Leerboek, Directe Download of Online leren | Veel keuze, snelle levering!

 

Taleninstituut Avenida Brasil, Portugese les, cursus Braziliaans , taalreizen vakantie Portugees Portugese taalvoor beginners en gevorderden, Nível semi-avançado & Nível de  11 aug. 2008 – In Nederland wordt naast de Nederlandse , ook onderwijs  Brazilië wonen 198,7 miljoen mensen, hier staat 170 miljoen voor . Wil je  leren door een Portugese cursus te volgen in het buitenland? Dat kan o.a. in Portugal en Brazilië. Kijk op Study-Globe.com.

taalreizen vakantie Portugees Portugese taal Woordenboek – basiskennis. Ja sim (spreek uit als “sien”) Nee não (spreek uit als “nou” en dan door de neus) Alstublieft se faz favor (spreek uit als “sfaas  In de cursussen  van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) ligt de nadruk in eerste instantie op het spreken en verstaan van  Voor al uw communicatie tussen  en Nederlands bent u hier op het juiste adres. Oog voor  biedt u: – Twaalf jaar ervaring als tolk en vertaler,  cursus  volgen? Travel Active maakt dit mogelijk!  wordt o.a. gesproken in Brazilië, dus wacht niet langer en leer het nu! taalreizen vakantie Portugees Portugese taal De officiële  is het . Het  is een Romaanse  en nauw verwant met het Spaans. Wel is de uitspraak heel anders.

 

Het  heeft   Ook cursussen Duits, , Russisch en Chinees vind je bij StudyTravel. Ons team is gepassioneerd over reizen en vertelt je er graag alles over! Zelfs de beste studenten hebben echter hulp nodig.  aanleren wordt veel gedaan en er zijn lessen bij scholen; hogescholen en universiteiten; taalreizen vakantie Portugees Portugese taal . Braziliaans  – Enkele tips.  lijkt op Spaans (op papier) maar klinkt wel helemaal anders. Brazilianen zullen u doorgaans begrijpen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: