Tamariz Beach

De naam klinkt al leuk! Een swingend strand in het prachtige Portugal: Tamariz Beach. Garant voor zon, zee, strand, heerlijk eten, sporten en relax. Dus trekt jou dit aan? Boek dan nu!

tamariz strand portugal

Algemeen:

Tamariz Beach is een fijn familiestrand. Een zeer geliefde locatie ook vanwege het nachtleven, je vindt hier nachtclubs, pubs en zelfs een casino. Vroeger stond dit strand bekend als het elegante strand, high society bracht hier de zomer door.

praia-do-tamariz-estoril-strand

 

 

Waar: 

Dit strand ligt tussen de plaatsen Estoril en Cascais in het District Lissabon op 20 km van de stad Lissabon. Je kunt hier de trein nemen en vlakbij dit strand uitstappen.

 

Op het strand:

Er zijn veel voorzieningen, waaronder een zoutwater zwembad. Dit strand heeft de milieuprijs “de blauwe vlag”. Er is bewaking, parasol en ligbed verhuur, douches en toiletten, parkeergelegenheid bars en restaurantjes. Bij goede omstandigheden: gunstige wind en golven, wordt hier gesurft. Langs de boulevard loopt een promenade helemaal tot aan Cascais, leuk om langs te wandelen en zeer geschikt voor joggen.

Praia_do_Tamariz_(Portugal) vakantie

Het weer:

Het weer in dit deel van Portugal is prima voor alle activiteiten en sporten. Al vroeg in het jaar tot laat in het najaar kun je hier genieten van de zon, de temperatuur is in mei al rond de 22 °C en in oktober nog 23°C, in de zomer loopt het op tot rond de 30°C. Actuele weersverwachting

 

Zoek, vergelijk en boek:

  • Zelf vergelijken bij een van deze voordelige reisaanbieders:

 

 

TIPS:

  • Neem een nieuwe reisgids mee:
Capitool reisgids Portugal

 

Foto’s:

bronnen foto’s:

 

https://www.google.nl/maps/place/Praia+do+Tamariz/data=!4m2!3m1!1s0xd1ec5daaa43df97:0x2205fc385febe4ca?sa=X&ved=0ahUKEwiS8uOshKzNAhULCMAKHVXADmUQ8gEIGzAA

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: