Praia das Maçãs

Je welverdiende vakantie boeken doe je hier! Zoek je een leuke bestemming in Portugal? Dan is Praia das Maçãs een hele goede plek als je van zon en zee houdt.

Tip: Bekijk hier de aanbiedingen naar Praia das Macas

Dit strand is 8 km. verwijderd van de leuke plaats Sintra en 30 km. van Lissabon,  het ligt in het Nationale Park van Sintra/ Cascais aan de Atlantische Oceaan. Je kunt je vakantie hier zo actief maken als je maar wilt:  wandelen of fietsen in het Nationale Park of surfen/kitesurfen op de wilde golven van de oceaan, het kan allemaal.  Of gewoon genietend kijken naar mensen die heerlijk actief zijn, terwijl jij bijkomt van een jaar hard werken. Je kan hier  zeer voordelig eten en drinken in de vele restaurants en bars.

De zee is hier vrij wild en daardoor minder geschikt om te zwemmen, maar uiteraard des te meer om te surfen. Er is ook een surfschool voor beginners. Op dit strand is een groot zwembed met glijbanen,  zeer geschikt voor kinderen. Aan een kant van het strand is ook nog een rivier die uitmondt in zee waar kinderen kunnen spelen zonder gevaar voor golven. Er is bewaking, je kan er parasols en lichtbedden huren en vanuit Sintra rijdt er in de zomermaanden een treintje heen en weer, dus gemakkelijk om er te komen.

praia das macas strand portugal

Temperatuur

In de zomermaanden is het zo rond de 30 graden maar ook in het voorjaar is de temperatuur al aangenaam om op het strand te verblijven. Actuele weersvoorspelling

 

Voordelig je reis boeken

 

Niet verdwalen

Neem een nieuwe reisgids mee

 

 

logo reisnaarportugal.nl

portugal-tegels

architectuur portugal vakantie
Foto door Julio GM op Pexels.com
Foto door Cassiano Psomas op Pexels.com
Foto door Kaique Rocha op Pexels.com
single op vakantie naar portugal
Foto door Darya Chervatyuk op Pexels.com
Foto door Dhyamis Kleber op Pexels.com
strand portugal
Foto door Pixabay op Pexels.com

 

Bronnen foto’s:

https://www.google.nl/maps/place/Praia+das+Ma%C3%A7%C3%A3s/@38.8249698,-9.6012678,11z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x16a0d43b7e80ed7!8m2!3d38.8249698!4d-9.4699468

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: